blocktop

 

Aktuelt - Sommer og Efterår 2016

fuld_hr.gif

Vi rev jo den gamle skyttebolig ned sidste vinter. På grunden har vi begyndt at lave et andet hus til alt det der ikke må stå ude. Det har ligget stille i sommer, men nu er vi klar til at fortsætte. Vi har også sået noget mere græsplæne, ca. 7500 kvm. fra Lunden og hen til den øvrige græsplæne foran hovedbygningen. V har også plantet lidt rundt i hjørnerne.

akt54.jpg
Billed 1
akt55.jpg
Billed 2.
akt56.jpg
Billed 3.
akt57.jpg
Billed 4
akt58.jpg
Billed 5

Billede 1:
Sidst i juni fik vi endelig den nye græsplæne op. Der er så efterfølgende plantet lidt eksotiske træer i plænen, såsom hjertetræ, ambra, tulipantræ og libanonceder m. fl.

Billede 2:
Her har er vi så i gang med at rejse spær til et nyt redskabshus, hvor den gamle skyttebolig lå.

Billede 3:
Nu kan man da se nogenlunde, hvordan det kommer til at se ud.

Billede 4:
Vi nåede lige at blive færdig inden Jul med redskabshuset. Så skal der sættes palle-og gaffelreoler ind, så vi kan få alle de småting ind, der ikke må stå ude.

Billede 5:
Den bevoksning vi havde med grandis, som væltede under stormen Bodil, er her ved at blive plantet til i foråret med, yderst 6 rækker med nobilis og resten med normannsgran. Normannsgranerne er sat som Jiffy planter, og har haft en flot tilvækst, selv med den relative tørre sommer. Jiffy er frø, som er sået i en lille klump muld, og klumpen plantes gennem et jernrør, som trædes i jorden og åbner et hul.

 

fuld_hr.gif

 

Hvis du ønsker at se billederne i større format så kilk på billederne

tilbage til sidste nyt tilbage til forsiden
blockbot