1top
title2_jagt

 

hr268.png

Hvis du ønsker at se billederne i større format så kilk på billederne

hr268.png

 

jagt3.jpg

Vi holder en gang om året en klapjagt for vores gæster. Jagtdagen indledes altid med en parole, hvor deltagerne informeres om forsigtighedsregler under jagten, hvilke vildtarter der må nedlægges, hvornår der må skydes og dagens forløb.

jagt4.jpg

Jagtens gudinde hedder som bekendt Diana. Hun står smukt og smilende hos os.

tilbage til oversigt
title_none3
jagt5.jpg

Hundenes arbejde er det vigtigste på en jagt. For det første er de med til drive vildtet frem mod skyttekæden, men endnu vigtigere er det, at de apporterer nedlagt vildt (bringer det til hundeføreren). Jagt uden veldresseret hund er i øvrigt ulovlig.

 

jagt6.jpg

Der ses frem til næste såt. En såt er et af de jagtstykker der drives jagt på i løbet af dagen.

jagt7.jpg

Jagtlederen sætter en deltager af på post. Det vil sige, hvor han skal stå i forhold til såten, som drives af.

 

 

jagthorn.jpg
title_none3
jagt8.jpg

Tre generationer på jagt.

jagt9.jpg

Skytten blæser såten af, hvilket betyder at jægerne åbner bøssen, tager patronerne ud og samles for at gå til næste såt.

jagt10.jpg

Skytten og jagtlederen drøfter forløbet af næste såt. God planlægning, hvor blandt andet terrænkendskab, vindretning og tidspunkt på dagen er vigtige forudsætninger for en vellykket dag.

jagt11.jpg

Jagten afsluttes hos os altid med en vildtparade. Med blottede hoveder, for at vise det nedlagte vildt respekt, afslutter jagtlederen dagen med at takke skytten, hundeførerne og de øvrige deltagere for deltagelse i dagens jagt.

blockbot